Zoeken naar renteloze lening

renteloze lening
 
Aanbod Stuvo Arteveldehogeschool Gent.
nodig voor je opleiding en krap bij kas? Afhankelijk van je situatie en mogelijkheden kunnen we je via een renteloze lening en/of een stukje toelage depanneren. De terugbetaling van de lening start vanaf de eerste maand na aankoop, op een haalbaar tempo.
Gooik geeft renteloze leningen aan jeugdverenigingen Ring TV Jouw zender, Jouw nieuws.
Gooik geeft renteloze leningen aan jeugdverenigingen. Gooik geeft renteloze leningen aan jeugdverenigingen. Gooikse jeugdverenigingen kunnen bij de gemeente voortaan een bedrag tot 200.000 euro renteloos lenen voor de nieuwbouw of renovatie van de jeugdlokalen. Het reglement werd goedgekeurd in de gemeenteraad.
Renteloze lening JOS Jeugdwerkondersteuning Sint-Niklaas.
De renteloze lening kan aangegaan worden voor een nieuwbouw of de aankoop van een gebouw dat evenwaardig is aan een nieuwbouw en volgens dezelfde modaliteiten als een nieuwbouwsubsidie, met uitzondering van de erfpachthouders of opstalrechthouders waarvan het stadsbestuur niet de erfpachtgever of opstalrechtgevers is.
VEA Energielening Gemeente Zwijndrecht.
Inwoners van Linkebeek en Wezembeek-Oppem kunnen momenteel geen energielening krijgen zie hieronder bij Uitzonderingen. Onderstaande personen behoren tot de prioritaire doelgroep en komen in aanmerking voor een renteloze lening 0% intrest, ook nog vanaf 2019. Personen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds stickertje eindigt op 1.
Toekeninng van renteloze leningen aan de cultuur, jeugd en sportsector Gemeente Lede.
Toekeninng van renteloze leningen aan de cultuur, jeugd en sportsector. Binnen de grenzen van het goedgekeurde budget van de gemeente Lede verleent de gemeenteraad renteloze leningen ter ondersteuning van het bouwen van en/of verbouwingswerken aan onroerende infrastructuur of aankopen van onroerende goederen.
Renteloze energielening Stad Oudenaarde.
kan je via de intercommunale SOLVA een lening aangaan van maximaal 15.000, af te betalen in 8 jaar. Stad Oudenaarde neemt voor woningen in Oudenaarde de rentelast 2 % over. Sluit je lening af in 2018 om zeker van dit aanbod te kunnen genieten!
Energielening Stad Roeselare.
Home Wonen en leven Wonen en verbouwen Energie voor je woning Energielening. Stad Roeselare wil haar inwoners overtuigen om te investeren in zuinige energie. Daarom biedt ze samen met WVI de West Vlaamse Intercommunale een renteloze energielening aan. Met de energielening kan je werken betalen die een woning energiezuiniger maken.:
beweging.
Concreet betekent dit dat je nog voor je in je nieuwe woning intrekt, vier maand huur moet betalen. Een centraal huurwaarborgfonds had deze hoge drempel kunnen verlagen, maar dit voorstel werd afgezwakt tot een renteloze lening. Voor veel kwetsbare huurders die een huurwaarborg niet uit eigen zak kunnen betalen, is de nieuwe regeling een nog groter probleem dan voorheen.
Renteloze lening aan KFC Nijlen is kwakkel: De club zal zel. Nijlen Gazet van Antwerpen.
06/06/2018 om 0058: door bepr. Het was gemeenteraadslid Jan Zander onafhankelijk die vroeg op de jongste gemeenteraad of het gerucht klopte dat het gemeentebestuur een renteloze lening van een miljoen euro bezorgd had aan voetbalclub KFC Nijlen. Het schepencollege moet hierover duidelijkheid brengen.

Contacteer ons