Op zoek naar achtergestelde lening?

achtergestelde lening
 
Notionele interestaftrek voor een achtergestelde lening? Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Notionele interestaftrek voor een achtergestelde lening? Heeft u een tegoed van uw vennootschap op uw rekening-courant RC en wilt u bij de bank een lening krijgen, dan vraagt de bank vaak om die RC om te zetten in een achtergestelde lening.
Capital@Rent.
In 1998 namen Lieven Danneels en Thomas Verstraeten de meerderheid over van de familiale aandeelhouders. In 2002 hielp Capital@rent de twee vennoten door middel van een achtergestelde lening om de resterende aandelen van de familie over te nemen. In 2005 was Televic het eerste bedrijf om Televic De prijs van de Vlaamse Overheid voor meest belovend bedrijf te winnen.
Achtergestelde lening Vergelijk uw Vermogensbeheerder.
Een achtergestelde lening is een lening die een bedrijf bij een faillissement pas hoeft te voldoen nadat alles schuldeisers zoals gewone obligatiehouders en andere leningen zijn terugbetaald. Daartegenover staat dat de investeerder op deze obligatie een hogere rente krijgt dan bij de normale obligatie.
Connect Group sluit inschrijving op achtergestelde lening met warranten af Beleggen Moneytalk.be.
De Raad van Bestuur zal aan de Algemene Vergadering op 27 april 2010 voorstellen om iedere inschrijver het volledige bedrag van zijn inschrijving toe te kennen. Door de uitgifte van deze achtergestelde lening met warranten voor een bedrag van 5.000.000 Euro verbetert de Connect Group in belangrijke mate haar eigen vermogen en kaspositie.
Begrippenlijst: A Achtergestelde lening Analist.be.
Een bedrijf hoeft bij een faillissement een achtergestelde lening pas terug te betalen, nadat het gewone obligaties en andere leningen heeft afgelost. Dat levert wel een hoger risico op voor de schuldeiser. Daarom is de rente meestal iets hoger. Een achtergestelde obligatie wordt bij een faillissement van de onderneming, zoals de naam al zegt, achtergesteld bij de rest van de schulden van de onderneming.
Rente op achtergestelde lening aan nv viel in box 3 en niet in box 1 Rechtennieuws.nl.
Daarbij moest hij beroepsaansprakelijk vermogen inbrengen, onder meer in de vorm van een achtergestelde lening aan het belastingadvieskantoor. Een bv, waarvan de belastingadviseur middellijk alle aandelen bezat, verkreeg aandelen in de holdingvennootschap van het belastingadvieskantoor op basis van een aansluitingsovereenkomst.
Achtergestelde lening Ploum Lodder Princen.
Juridische ondersteuning bij een achtergestelde lening. Ploum Lodder Princen biedt u graag juridische begeleiding bij een achtergestelde lening. Vragen over achtergestelde leningen, een vendor loan of junior debt? Neem gerust contact op met een van de medewerkers van onze sectie Bankrecht en financieringen.
achtergestelde lening wat is de betekenis en definitie.
achtergestelde lening wat is de definitie betekenis. achtergestelde lening Lening waarvan terugbetaling in geval van faillissement pas plaatsvindt nadat gewone obligaties en andere leningen zijn afbetaald. De risicos zijn iets groter dan van een gewone lening, de rente is meestal iets hoger.
Achtergestelde lening Rabobank.
Een achtergestelde lening versterkt uw financiƫle basis. Het Rabobank Stimuleringskapitaal is een achtergestelde lening. Als uw onderneming lid is van de Rabobank kunt u hiervoor in aanmerking komen. Met het Rabobank Stimuleringskapitaal.: financiert u tot 50% van uw gevraagde uitbreiding met een maximum van 150.000.

Contacteer ons